Lasteaia direktor: kõik on uue terviseedendaja süü

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi lasteaia töötajate sisemise lapse elluärkamise üle rõõmustavad nii töötajad ise  kui ka esimest korda ainult täiskasvanute liikumistundi juhendav korvpalliklubi Seitse treener Viljar Pennert.
Türi lasteaia töötajate sisemise lapse elluärkamise üle rõõmustavad nii töötajad ise kui ka esimest korda ainult täiskasvanute liikumistundi juhendav korvpalliklubi Seitse treener Viljar Pennert. Foto: Erakogu

Eelmisel aastal Türi lasteaiaga liitunud tervise­edendaja Mariana Väärtnõu tõi meeskonda uuenduslikud ühissüritused, mis päädivad sellega, et kodumaa sajanda aastapäeva auks kavatsevad nad kaotada kehakaalust kokku sada kilogrammi.

Türi lasteaia direktori Sirle Võtti selgitusel hakkas terviseedenduses paljutki muutuma pärast seda, kui terviseedendajana asus tööle Mariana Väärtnõu. Kui varem jälgisid nad enamjaolt laste tervist, siis Väärtnõu tuli ja võttis käsile ka töötajad.

Väärtnõu tuli väärt nõu jagama

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles