Väätsa beebid kohtusid ühendvalla juhiga

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kes roomamisega trenni tahab teha, peaks kõigepealt vaatama, mida teevad väikesed beebid.
Kes roomamisega trenni tahab teha, peaks kõigepealt vaatama, mida teevad väikesed beebid. Foto: Panther Media / Scanpix

Reedel, 1. detsembril olid kutsutud Türi vallavanem Pipi-Liis Siemanni vastuvõtule aasta jooksul valda sündinud beebid ja nende vanemad. Kutse said 14 last- kümme tüdrukut ja neli poissi, kes on Väätsa vallas sündinud ajavahemikul 1. novembrist 2016 kuni 31. oktoobrini 2017.

Iga laps sai vallalt kingituseks nimelise lusika ja tunnistuse ning Kultuuriministeeriumi tellimusel valminud lasteraamatu „Pisike puu", mis on Eesti riigi kingitus 2016. ja 2017. aastal sündinud ja sündivatele lastele. Raamatu, milles on 50 luuletust-juttu nii meie klassikast kui ka uuemast lastekirjandusest, koostas ja andis välja Eesti Lastekirjanduse Keskus.

Vastuvõtule kutsutud pered, kes ei saanud 1. detsembril kohale tulla, on oodatud Väätsa Vallavalitsusest (Kooli 10 Väätsa alevik) detsembrikuu jooksul läbi tulema ja saavad kingitused sealt kätte.

Vaata pilte siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles