Spordiliidu hiigelvõistlusele tõmmati joon alla

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide esivõistlused mitmevõistluses Türi staadionil. Valev väljaots.
Paide esivõistlused mitmevõistluses Türi staadionil. Valev väljaots. Foto: Anne Põder

Eile õhtul lõppes Paide E-Piim spordihallis üheksa kuud kestnud spordiüritus (Järvamaa spordiliidu 25-võistlus), kus osales kokku 363 harrastussportlast.

 

Nimelt toimusid eile osavusvõistlused jalg-, korv-ja võrkpallis. Võistlema julges tulla küll ainult 8 võistlejat aga samapalju vudistas saalis ringi lapsi, kes kõik kaasa elasid ja esimest korda kätt proovisid.

Kõik 25 korda osales Valev Väljaots kes ka võitis meeste arvestuses 1056 punktiga. Teine koht 990 punkti ja 24 ala Ahto Matvejev, kolmas koht Rainis Matvejev 9 ala ja 388 punkti. Meeste arvestuses oli ka kõige rohkem osalejaid.

Naiste arvestuses võitis Jana Matvejeva, kes osales 22 võistlusel ja saavutas sellega 1001 punkti. Teine koht Tiia Riisile, kes saavutas 964 punkti ja osales 21 alal. Kolmanda koha saavutas Liisa Gritšenko 11 võistlust ja 519 punkti.

Noortest poistest ja tüdrukutest oli osavõtt kõige väiksem: esikoht Hendrik Rohtla 7 osalust ja 333 punkti ja tüdrukute võitja Marta Laas, kes osales kahel võistlusel.

Mitmevõistluse suur autasustamine toimub 5. jaanuaril koos Järvamaa parimate sportlaste autasustamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles