Minister tänas maakonna tervisedendajaid

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski tänas teisipäeval maavalitsustes töötanud ja töötavaid tervisedendajaid. Järva maavalitsusest pälvisid tänu Helle Põllu ja Anu Puusepp.

Maavalitsuste tervisedendajad on aastate jooksul olnud rahvatervise valdkonna eestvedajad ja arendajad maakonnas ning aidanud parandada maakonna elanike heaolu.

Tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski ütlust mööda on maavalitsuste tervisedendajad olnud sotsiaalministeeriumile ja tervise arengu instituudile olulised partnerid. «Eesti vajab tervisedendajaid, rahvatervise valdkonna spetsialiste ja ennetusvaldkonna eestvedajaid. Tegemist on sädeinimestega, kes on loonud ning koos hoidnud maakonna tervisedenduse võrgustikke, mille toel on ellu viidud suurel hulgal elanike tervist toetavaid programme ja tegevusi,» ütles Ossinovski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles