Türil hukkus tuleõnnetuses vanem meesterahvas

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi tuli majale suurt kahju ei teinud, ei õnnestunud suitsu täis korterist leitud meest enam elule äratada.
Kuigi tuli majale suurt kahju ei teinud, ei õnnestunud suitsu täis korterist leitud meest enam elule äratada. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Neljapäeva hommikul kell 9.31 said päästjad väljakutse Türile Viljandi tänavale hoonepõlengule. Teataja selgitusel põles ühekorruselises mitme korteriga puithoones midagi ja ühest korterist oli kuulda suitsuanduri signaali.

Paide operatiivkorrapidaja Andrei Rikberg täpsustas, et põles ühekorruseline kuue korteriga maja. «Helistaja sõnul kuskil midagi põles, oli tunda suitsuhaisu,» lisas ta.

Päästjate sündmuskohale jõudes tuli ühe korteri ukse vahelt suitsu, tuppa sisenesid kiirelt suitsusukeldujad. Mõni minut hiljem tõid nad suitsu täis korterist välja teadvuseta meesterahva. Korteris põlenud diivan kustutati. Kiirabi toimetas kannatanu, 67aastase mehe haiglasse, kus ta tund aega hiljem siiski suri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles