Suurperedele valmib vähemalt 100 sokipaari

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urve Rosin (paremal) ja Anne-Mai Jüriso Järva-Jaanist kutsuvad kõiki ühinema algatusega kududa vabariigi aastapäevaks suurperede lastele sooje sokke.
Urve Rosin (paremal) ja Anne-Mai Jüriso Järva-Jaanist kutsuvad kõiki ühinema algatusega kududa vabariigi aastapäevaks suurperede lastele sooje sokke. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kui isu sokke kududa on suurem kui oma laste ja lastelaste vajadus, siis sünnib mõte kududa suurperede lastele 100 sokipaari. Ettevõtmisega saab ühineda veebruari alguseni

Idee suurperede lastele sokke kududa küpses järvajaanilaste Urve Rosina (66) ja Anne-Mai Jüriso (71) peas umbes kuu jagu, sest valmis kootud sokivaru paisus liiga suureks. «Kus sa neid siis jätad niisama?» ütles Jüriso.

Päevakeskuses Urve Rosina ja päevakeskuse juhataja Ines Kurvitsaga aru pidades tekkiski mõte teha vabariigi aastapäevaks kingitus suurperedele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles