Wabalinna maleõhtu võitis Paide linnapea

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Detsembrikuise Wabalinna maleturniiril oli parim Priit Värk, kes kogus maksimaalsed viis punkti. Teiseks jäi sel hooajal seni võitmatuna püsinud Mihkel Vohla ja kolmandaks tuli Kaiu Truberg.

 

„Kokku oli maleõhtul 12 osalejat ja koguni viis neist olid esmakordselt sel hooajal mängimas. Endalegi ootamatult leidub aina uusi malehuvilisi Paides ja see teeb heameelt. Mängivad nii noored kui vanad, vanaisad koos lapselastega, naised ja mehed ning seekord oli kohale tulnud isegi maletaja Kanadast,“ kommenteeris eestvedaja Priit Värk.

Värk rääkis, et sel hooajal oli seni kõigil turniiridel domineerinud Mihkel Vohla, kuid seekord õnnestus esmakordselt tal Mihkel alistada. „Loomulikult oli mõnus tunne peale mitmekuist pausi omavaheline duell võita, kuid sellest olulisem on rõõm, et Paides jätkub neid, kes naudivad maleõhtuid,“ selgitas ta.

Priit Värk ütles veel, et maleturniirid toimuvad tänu Rahandusministeeriumi kohaliku omaalgatuse programmile ja Kultuurkapitalile ning järgmine Wabalinna maleõhtu on plaanis korraldada 4. jaanuaril algusega kell 18. „Jooksvat infot turniiride kohta saab Facebookist Paide Maleklubi lehelt ja minu e-mailit priit.vark@gmail.com „ lõpetas ta.

TULEMUSED

1. Priit Värk

2. Mihkel Vohla

3. Kaiu Truberg

4-7. Robin Randrüüt

4-7. Kristo Klaus

4-7. Miko Moppel

4-7. Anthony Vitik

8-9. Arvi Kaasik

8-9. Vladimir Pennert

10. Enn Piir

11. Margus Tepner

12. Liina Väli

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles