Ambla segapaarid võidutsesid võrkpallis taas

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Segapaaristurniir teise osavõistluse esikolmik: (vasakult) Kristiina Tõkke ja Martin Tamlak, Kai Jõemets ja Kristjan Kallaste ning Marielle Kleemeier ja Kert Kaasik.
Segapaaristurniir teise osavõistluse esikolmik: (vasakult) Kristiina Tõkke ja Martin Tamlak, Kai Jõemets ja Kristjan Kallaste ning Marielle Kleemeier ja Kert Kaasik. Foto: Piret Reinfeld

Laupäeval Koeru keskkooli võimlas peetud Järvamaa segapaaristurniiri teisel osavõistlusel tõestasid Ambla spordiklubi võrkpallipaarid, et neile on raske vastu saada.

Kaheksa segapaari vahel toimunud turniiril said esimese osavõistluse võitjad Kai Jõemets ja Kristjan Kallaste (Ambla SK) ning teiseks tulnud Kristiina Tõkke ja Martin Tamlak (Ambla SK) alarühmades esimese paigutuse. Ülejäänud paarid jagunesid alarühmadesse loosi abil.

Kahes alarühmas mängisid paarid omavahel kohad selgeks. Kaks paremat mängisid poolfinaale ja ka tahapoole jääjad selgitasid paremuse välja. Mängiti kaks geimi 21 punktini.

Turniir korraldav Paide võrkpalliklubi treener Piret Reinfeld tunnistas, et nii nagu eelmisel korral, nii ei saanud ka seekord keegi Ambla spordiklubi paaridest jagu ehkki geimid olid kohati päris tasavägised. Mõlemad olid alarühmamängudes võitmatud ning alistasid ka poolfinaalide vastased.

Omavahelises finaalis võitsid Kai Jõemets ja Kristjan Kallaste mõlemad geimid 21:16 ning kindlustasid omale teise järjestikuse võidu. Teise kohaga pidid leppima Kristiina Tõkke ja Martin Tamlak.

Kolmanda ja neljanda koha mängus vastamisi läinud paaridest väljusid võitjana Marielle Kleemeier ja Kert Kaasik (Paide VK) jättes Piret Reinfeldi ja Mikk Kallakmaa (Paide VK ja Järva-Jaani) üsna napilt neljandaks. Reinfeld selgitas: «Marielle ja Kert võitsid esimese geimi ja meie teise, kuid punktide arvestuses olid nemad siiski paremad.»

Punktide lugemine selgitas ka viienda koha saajad, sest mõlemal paaril õnnestus otsustavas mängus võita üks geim. Punktiõnne oli seekord Karin Lassil ja Taavi Vilipõllul (Paide). Kuuendaks jäid Irene ja Kristofer Virkoja (Paide).

Järvamaa segapaaristurniiri kolmas osavõistlus on 7. jaanuaril Imavere võimlas. Kokku mängitakse viis osavõistlust. Turniiri lõpuks selguvad üldvõitjad kõigi viie osavõistluse kohapunktide kokkuvõttes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles