Võistkondlik kuld võttis tõstjatelt pinged maha

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidukas SK Vargamäe tõstemeeskond. Pildil vasakult Mati Karbus, Armas Reisel, treener Ahti Uppin, Teet Karbus ja Robin Kivirand. Puudu on vennad Pendid.
Võidukas SK Vargamäe tõstemeeskond. Pildil vasakult Mati Karbus, Armas Reisel, treener Ahti Uppin, Teet Karbus ja Robin Kivirand. Puudu on vennad Pendid. Foto: Erakogu

SK Vargamäe meeskond tuli laupäeval Mellistel peetud Eesti võistkondlikel tõstemeistrivõistlustel esimest korda kuldmedalile. Eesti meistriks kroonimine võttis nii mõneltki mehelt pinged maha.

SK Vargamäe vanemtreener Ahti Uppin ütles, et meistrivõistlusteks valmistusid nad põhjalikult. «Treenerina olin kindel, et kui kõik läheb plaanipäraselt, siis peaksime võitma,» lausus ta. «Meeles on eelmise aasta altminek, kus üks meie klubi võistlejatest, Ants Bombul, ei saanud määruste päraselt algraskust 120 kilogrammi üles ja pidime leppima teise kohaga. Võistkondlikul meistrivõistlusel on meeskonna ühtlane ja kindel töö esmatähtis, keegi ei tohi vääratada.»

Meistrivõistlustel osales neli klubi, igas võistkonnas kuus meest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles