Tublimad vabatahtlikud tegutsevad Türi vallas

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Pühapäeval tunnustati Lihula kultuurimajas tublimaid vabatahtlikke, esiletõstmist väärisid ka Türi valla elanikud Heldur Meister (paremal) ja Lauri Läänemets (vasakul).

Heldur Meister juhib alates 2004. aastast Kaitseliidu Türi üksikkompaniid. Tunnustamisel tõsteti esile, et Meister on osalenud koolitustel ja õppustel, mis teeb temast väga kogenud kaitseliitlase. «Kompaniipealikuna on Heldur tasakaalukas ja tark juht ning peab väga oluliseks, et kompanii tegevustesse on kaasatud ka Türi naiskodukaitsjad, noorkotkad ja kodutütred. Kompanii hüvanguks töötamisel on Heldur arendanud koostööd kohalike ettevõtjate, kohaliku omavalitsuse ja teiste organisatsioonidega.»

Endist Väätsa vallavanemat Lauri Läänemetsa tõsteti esile selle eest, et tema algatusel on Väätsal juba kolm aastat järjest olnud kortermajade festival, kuhu igaüks panustab just nii, nagu soovib. 2016. aastal sai Läänemetsa algatusel teoks lumememmede paraad, millest võttis osa 300 inimest nii Väätsalt kui ka mujalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles