Türile järve puhkealale otsitakse vandaalikindlaid pinke

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aivex Invest OÜ, lille- ja kingipood Ütsõis ja Türi vallavalitsus korraldavad koostöös pingikavandite konkursi, et leida välitingimustele vastupidav Türi järve puhkealale sobiv pingikavand koos prügikastiga. 

Ideekonkursist oodatakse osa võtma kõiki soovijaid. Kavand peab sobima puhkealale ja olema vandaalikindel. Vormista oma töö (illustreeriv joonis koos kirjeldusega) A4 formaadis lehele.

Oma tööle lisa kinnises ümbrikus autori nimi ja kontaktandmed ning esita ümbrikus ideekavand märgusõnaga „Pingikavand“ 4. jaanuariks 2018 Türi vallavalitsusse (Kohtu tn 2 Türi linn Türi vald).

Konkursil osaleja vastutab selle eest, et esitatud töö on tema originaallooming ja töö autoriõigused ei kuulu kolmandale isikule. Osalejad loovutavad oma tööde konkursile esitamisega autori varalised õigused sellele.

Komisjon valib võitja ja tunnustab töö autorit(eid) 200€ suuruse rahalise preemiaga. Vajadusel võib komisjon preemia summa ümber jagada.

Võitja avalikustatakse 11. jaanuaril 2018 ilmuvas Türi Rahvalehes.

Konkursile laekunud töödest korraldatakse näitus.

Konkursi korraldaja leiab töö teostaja ning Türi valla ettevõtetel on võimalus soetada nimeline pink. Korraldajal on ideekavandi realiseerimise käigus õigus teha vajadusel  kavandis muudatusi.

Ettevõtmine on pühendatud Eesti Vabariigi 100. aastapäevale!

Lisainfo tel 5558 1124 (Aavo Üts).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles