Võrkpalliveteranid teenisid karikavõistlustel teise koha

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Laupäeval Viljandimaal Sürgaveres peetud võrkpalliveteranide 65+ vanuseklassi Eesti karikavõistlustel said Paide mehed teise koha.

Võrkpallientusiast Enn Sõmer andis teada, et võistlustele lubas tulla kuus võistkonda, kuid kohale tuli neid neli. «Surnud ringiga juhtus nii, et Keila kaotas Pärnule, kuid meie võitsime Pärnut ja Tartut (2:0), samas kaotasime (0:2) Keilale ja jäime teiseks,» selgitas ta. «Lootsin, et tuleme vähemalt esikolmikusse.»

Sõmeri hinnangul olid karikavõistlused väga tasavägised, nii et ühel päeval võib võitjaks tulla üks ja teisel teine. «Kui Keila oleks meile kaotanud, oleksid nad viimaseks jäänud,» selgitas ta. «Eks oma mõju avaldas ka asjaolu, et üks meie põhimees osaleda ei saanud, kuid arvan, et astusime kõigile väga südikalt vastu. Meil on ikka juba paar meest üle 70 ning nende vanuseklassi võistlusteks on Paide võistkonna koguvanus isegi nüüd juba natukene liiga kõrge.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles