Lokuta lasteaia jõulukohvik osutus külastajate seas menukaks

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeva õhtul avas paariks tunniks uksed Türi lasteaia Lokuta maja saalis jõulukohvik. Pakuti maitsvat sööki-jooki ja võimalus oli kaasa osta kingitusi eesootavateks jõuludeks.

 

Türi lasteaia Lokuta ja Türi-Alliku õppekoha õppealajuhataja Riina Järva selgitas, et jõulukohvikusse tõid müüdava kauba, olgu selleks erinevad küpsetised, salatid või meisterdused, lapsevanemad. „See on meie majas juba traditsiooniline üritus. Igal aastal oleme teinud kas jõululaata või -kohvikut. Tänavu panustasime rohkem kohvikule,“ lisas ta.

Jõulukohvik osutus igati menukaks ning juba enne kl 17 ehk tööpäeva lõppu jagus inimesi lasteaeda uudistama. „Palju sõltubki sellest, milline on ürituse formaat. Kui on tegemist istekohtadega kohvikuga, siis lähevad hästi kaubaks näiteks koogid, maisutused ja muud küpsetused,“ avaldas Järva müügimenukeid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles