Muuseumis küpsesid piparkoogid ministri juhendusel

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Iva avaldas laupäeval Türi muuseumisse töötuppa kogunenud küpsetamishuvilistele piparkoogiretsepti, mis on nende peres kasutusel juba pea kolmkümmend aastat. Siiski ei põlga Ivade pere ära ka poetainast valmistatud piparkooke.
Kaia Iva avaldas laupäeval Türi muuseumisse töötuppa kogunenud küpsetamishuvilistele piparkoogiretsepti, mis on nende peres kasutusel juba pea kolmkümmend aastat. Siiski ei põlga Ivade pere ära ka poetainast valmistatud piparkooke. Foto: Merit Männi/Järva Teataja

Laupäeval Türi muuseumis olnud piparkoogitöötoas valmisid plaaditäied krõbedaid ja parasjagu krehvtise mekiga piparkooke. Kui juba piparkook, siis olgu ka piprane! Just seda näeb ette ka sotsiaalkaitseminister Kaia Iva retsept, mida ta töötoas lahkelt jagas.

Nädalavahetusel oli Iva muuseumis siiski vaid kui perenaine ja ministeeriumi eelnõude asemel oli käsil hoopis tainategu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles