Jõuluilus traktor müüdi maha

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Ka tänavu rõõmustab Türi äärelinnas möödasõitjaid valgusvoolikutega ehitud traktor. See on John Deere`i kõige müüdavam R seeria traktor JD 6175R.

Masin on varustatud käed-vabad-juhtimissüsteemiga, millele viitab katusel olev kiivrikujuline antenn. Traktori valgustamisel on kasutatud samu leedvalgusribasid nagu 2015. aastal, mil traktor Baltic Agro Machinery müügihalli ees esimest korda ära ehiti. Toona oli kasutusele vaid valge valgus. «Tundus, et see ei too esile John Deere`i rohelist ja kollast värvilahendust, seetõttu kasutame alates eelmisest aastast värvilist lahendust,» selgitas Baltic Agro Machinery OÜ Türi tehniline nõustaja Janek Tigavas. Ta lisas, et tänavu on muudetud valgustussüsteemi ka töökindlamaks.

Tigavas märkis veel, et mõtteid, kuidas traktorit järgmiste jõulude ajal kaunistada, juba on. «Kuid seda näeme järgmiste jõulude ajal,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles