Mängutoa avamine lükkub uude aastasse

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Internet

Novembri alguses kirjutas Järva Teataja, et Oisu kandi rahval, kelle kodus pisipere kasvamas, on põhjust rõõmustamiseks, sest peatselt avatakse rahvamaja ruumes laste mängutuba.

Mängutoa eestvedaja Kati Nõlvak avaldas siis lootust, et uksed saab juba detsembri keskel avada, praeguseks on plaanid siiski veidi muutunud ning avamispidu planeeritud uue aasta algusesse.

Nõlvak ütles, et avamine on kolmekuningapäeval ehk 6. jaanuaril. „Mõtlesime et teeme selles osas rahvamajaga koostööd, kuna meie ruumid ju nende katuse all on,” sõnas ta. Nii ongi praegu plaan, et päev jaguneb kaheks – päeva esimeses pooles on kõik oodatud mängutoaga tutvuma ja sinna lustima ning õhtupoole kolitakse tegevustega õue ning toimub kolmekuningapäeva tavade hulka kuuluv jõulukuuskede põletamine. Nõlvak leiab, et ühel päeval kaks sündmust korraldada on mõttekas. „Kui midagi teha siis suurelt ja ägedalt,” on ta arvamusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles