Politseijuht liiklusohtudest: maanteel on paljudel endiselt väga kiire

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Toomsalu
Margus Toomsalu Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide politseijaoskonna juhi Margus Toomsalu hinnangul möödus aasta politseinikele Järvamaal tavapäraselt. «Kuritegevus on langustrendis, seda nii vägivallakuritegude kui ka varavastaste kuritegude poolest,» lausus ta. «Järvamaa on endiselt üks Mandri-Eesti turvalisemaid maakondi.»

Küll tõi Toomsalu aastast esile tõiga, et Järvamaal kaotas liikluses elu kaks inimest. 14. aprillil põrkasid toonases Ambla vallas kokku veok ja sõiduauto. Sõiduautos olnud 69aastane naine suri ootamatu terviserikke tõttu. 2. septembril kella 17.50 ajal sai häirekeskus teate liiklusõnnetusest Pärnu–Rakvere maantee 69. kilomeetril, kus põrkasid kokku Volkswagen Sharan ja Honda Civic.

Õnnetuse tagajärjel said viga Hondas olnud 58aastane naine ja 71aastane mees ning Volkswagenit juhtinud 46aastane mees. Kõik kolm toimetati haiglasse. Rohkem sõidukites inimesi ei viibinud. Honda roolis olnud 71aastane mees suri hilisõhtul haiglas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles