Valgehobusemäel jäigi talvehooaeg välja kuulutamata

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kalju Kertsmik

Järvamaal põhjatipus asuvas Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskuses jäigi 2017/18 hooajal talv ametlikult avamata, sest looduslikku lund pole ilmataat andnud ning pole olnud ka vajalikke külmakraade, et kunstlund toota.

 

Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskuse juhataja Kalju Kertsmik ütles, et ametlikult jäi talvehooaeg küll avamata, kuid nad on siiski olnud kõikidel päevadel lahti, sest inimesed soovisid suusatada, kelgutada ja matkata värskes õhus. „Kokkuvõttes võib öelda, et spordisõpru siiski liikus pühade ajal päris usinalt, sealhulgas Ambla ja RR suusaklubid, kes kasutasid võimalust suusatrenni teha,“ märkis ta. „Pühad olid ju pikad ja inimesed ei soovinud niisama kodus istuda.“

Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskusest kirjutas Järva Teataja viimati ka detsembri alguses. Olud olid toona (korraks) märksa talvisemad kui praegu. Loe intervjuud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles