Mäo liiklussõlmes põrkasid õhtusel tipptunnil sõiduautod kokku (1)

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul kl 19 ajal juhtus liiklusõnnetus Järvamaal Mäo liiklussõlmes. Viaduktil põrkasid kokku Volkswagen ja Opel. Sõidukitel olid tehnilised vigastused, inimesed liiklusõnnetuses kannatada ei saanud. 

Paide politseijaoskonna välijuht Raimond Innos ütles, et liiklusõnnetus juhtus esimesel viaduktil. Nii Opeli kui ka Volkswageni juhid tahtsid Paidest Rakvere poole ehk otse sõita, kuid viaduktil läheb kaherealise tee vasak rada vaid otse, paremalt saab teha mahapöörde Tallinna suunas. 

Vasakul sõitis vanem mees oma Opeliga, parempoolsest reast hakkas vasakule reastuma Volkswageni roolis olnud noorem mees, kes rammis Opelit. Kokkupõrke tagajärjel paiskus Opel teepiiretesse, Volkswagenil tuli üks esimene ratas alt ära, masin jäi teele.

Kuigi politseinikud selgitasid sündmuskohal, et õnnetuses on süüdi Volkswageni juht, ei võtnud mees süüd omaks ja politsei alustab nüüd menetlust. Mõlemad juhid olid kained, sõidukites olid vaid juhid, keegi vigastada ei saanud.

Raimond Innos pani liiklejatele olla liikluses, eriti manöövrite sooritamisel eriti tähelepanelik ning arvestada kaasliiklejatega. 

Teeolud olid õnnetuspaigal talvise aja kohta head.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles