Kersti Sarapuu: koalitsioonis olles ei saa puldis rääkida ainult seda, mis endale meeldib

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kersti Sarapuu.
Kersti Sarapuu. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni esimees Kersti Sarapuu tunnistas, et kui abikaasa Arvo Sarapuu  raskelt haigestus, siis arutas ta fraktsiooni esimehe koha loobumisest, kui peaminister Jüri Ratas ei soovinud sellisest ettepanekust midagi kuulda. »Ta ütles, et kui ma abi vajan, on ta alati olemas," sõnas Kersti Sarapuu. 

Sarapuu toonitas, et kõik 27 Keskerakonna fraktsiooni liiget peavadki olema nagu orkester, kus igaüks peab tundma vastutust peaministri partei fraktsiooni liikmena. 
"Mul on hea meel, et oleme suutnud kõiki ühtsena koos hoida igaüht motiveerides, kuulates ning ka tehtud ettepanekute elluviimises kaasa aidata. Nad on tublid. Meil on loomulikult palju erinevaid arusaamu, ja muidugi me vaidleme, sest igaühel on omad tõekspidamised, aga koalitsioonis olles ei saa puldis rääkida ainult seda, mis endale meeldib. Partneritega koos valitsedes tuleb teha  asju, mis ei meeldi, tuleb teha kompromisse."

 
Loe pikemalt Järva Teataja intervjuust Kersti ja Arvo Sarapuuga.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles