Türi selgitab taas välja valla parimaid poegi ja tütreid

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mäng «Reis Türi vallas».
Mäng «Reis Türi vallas». Foto: Erika Jaanhold/Türi muuseum

Kui Teil on silma jäänud Türi vallas aktiivselt tegutsevaid inimesi, ettevõtjaid, kodanikeühendusi või asutusi, kelle tegevus või tegu on 2017. aastal kaasa aidanud valla arengule ja olnud positiivse mõjuga, siis andke sellest vallavalitsusele teada.

 

Koos türilaste abiga selgitatakse taas välja inimene ja sündmus, kes väärivad tiitlit "Aasta tegija 2017" ja "Aasta tegu 2017". Kandidaatide esitamise tähtaeg on 15. jaanuar kuni 1. veebruar 2018 kell 17.

Ettepanekuid aunimetuste määramiseks võivad teha füüsilised ja juriidilised isikud, asutused ja ühendused. Taotlused ühel A4 leheküljel peavad sisaldama kandidaadi iseloomustust ja esitamise põhjendust.

Türi valla ettevõtluskonkursile kandidaadi ülesseadmiseks tuleb Türi Vallavalitsusele esitada hiljemalt 13. veebruariks 2018 vormikohane ankeet, mis on saadaval ka Türi vallavalitsuses.

Tänavu valitakse parimad viies kategoorias: Türi valla parim ettevõte 2017; Türi valla parim talu 2017; Türi valla edukaim alustav ettevõte 2017; Türi valla parim kohalik teenus või toode 2017; Türi valla parim töökollektiivi juht 2017.

Lisainfo!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles