Järva abivallavanem tuleb Koerust

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Kask töötab praegu maanteeameti Ida regiooni hooldeosakonna peaspetsialistina, kuid kahe nädala pärast tuleval vallavolikogu istungil peaks temast saama Järva abivallavanem.
Marek Kask töötab praegu maanteeameti Ida regiooni hooldeosakonna peaspetsialistina, kuid kahe nädala pärast tuleval vallavolikogu istungil peaks temast saama Järva abivallavanem. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järva abivallavanemaks saab suure tõenäosusega Marek Kask, kes praegu töötab maanteeametis, kuid on varem leiba teeninud ka eraettevõtja ja isegi palgasõdurina.

Vastavalt koalitsioonilepingule on Järva valla üks abivallavanema koht Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) täita. Pärast valimisi asus sellele ametikohale endine Koeru vallavanema Andres Teppan, kes möödunud aasta lõpus ootamatult suri.

EKRE Järva valla osakonna esimees ja Järva vallavolikogu liige Arvo Imsi ütles, et abivallavanema kohale on nad kaalunud ainult ühte kandidaati ja see on Koeru elanik Marek Kask.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles