E-Piim esitles uut piimatööstust

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
E-Piima juhatuse esimees Jaanus Murakas tutvustab piimatootjatele, mis mõtetega rajatakse Paidesse uut piimatööstust.
E-Piima juhatuse esimees Jaanus Murakas tutvustab piimatootjatele, mis mõtetega rajatakse Paidesse uut piimatööstust. Foto: Silvi Lukjanov/ Järva Teataja

Eile tutvustas E-Piima juhtkond tulevast Eesti suurimat ühistulist piimatööstust, mis rajatakse Paidesse. Põltsamaale kogunenud Eesti piimanduse tippjuhtide seas tekkis sel teemal põnevaid arutelusid.

Eesti põllumajandus-kaubanduskoja korraldatud teabepäevale E-Piima ühistulise piimatööstuse kohta kogunes Põltsamaa kultuurimajja üle poolesaja piimandusega seotud ettevõtja ja ettevõtete esindaja.

Kui E-Piima nõukogu esimees Sulev Mölderi ettekannet E-Piima ajaloolisest kujunemisest kuulas piimanduse koorekihti kuuluv seltskond rahulikult, siis juhatuse esimehe Jaanus Muraka ligi tunnine põhjalik ülevaade uue tehase kontseptsioonist koos turu olukorra kirjeldusega tekitas ohtralt küsimusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles