Türi vald paiskab kaasavasse eelarvesse 25 000 eurot

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP / Scanpix

Iga aastal kavandatakse vallaeelarvesse 25 000 eurot selliste objektide, mis pakuvad avalikku hüve ja on Türi vallas avalikus kasutuses, rajamiseks või parendamiseks. 

Rajatav või parendatud objekt ei tohi tekitada valla järgnevate aastate eelarvetele ebamõistlikke kulusid. Objekti, mille rajamise või parendamise rahastamise kohta võib ettepaneku teha, minimaalne kulu võib olla 2000 eurot ja maksimaalne kulu 25 000 eurot.

Ettepanekuid, mida kaasava eelarve abil võiks teha, oodatakse 15. - 31. jaanuarini. Need palutakse esitada kirjalikult ametiasutuse postiaadressile (Kohtu 2, Türi) või e-postiaadressile vallavalitsus@tyri.ee märgusõnaga „Kaasav eelarve". Ettepanekuid teha ja hääletada võivad kõik Türi valla arengust huvitatud vähemalt 16aastased Türi valla elanikud  (inimesed, kelle elukoht Eesti rahvastikuregistri alusel on Türi vallas).

Loe edasi siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles