Järvamaa omavalitsuste liidule valitakse uued juhid

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi vallavanem Pipi-Liis Siemann on Isamaa ridades võitnud kolmed viimased valimised. Seekord läheb ta koos oma meeskonnaga valimistele vastu valimisliiduga.
Türi vallavanem Pipi-Liis Siemann on Isamaa ridades võitnud kolmed viimased valimised. Seekord läheb ta koos oma meeskonnaga valimistele vastu valimisliiduga. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaa omavalitsuste liidu üldkoosolek toimub 17. jaanuaril algusega kell 15 Paides.

 

Senine liidu juhatuse esimees Pipi-Liis Siemann teeb ettekande teemal “Järvamaa Omavalitsuste Liidu poolt seadusega maakonna omavalitsusele pandud ühiste ülesannete täitmine”.

Vastavalt põhikirjale valitakse järgmiseks kaheks aastaks liidule esimees ja aseesimees.

Päevakorras on veel liikmemaksu ja eelarve kinnitamine, räägitakse JOLi kogude, komisjonide ja nõukogude tegutsemisest ja 2018. aasta tegevusplaanidest.

Päeva jäävad lõpetama Rahandusministeeriumi regionaalhalduse osakonna Järvamaa talituse  juht Aivo Toomistu, kes teeb ülevaate oma ülesannetest ja tegevustest, lisaks saab sõna osakonnajuhataja Väino Tõemets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles