Tallinna-Tartu maanteel paigaldatakse liiklusmärke

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maanteeamet hoiatab ka täna lume ja libeduse eest, teeolud olid halvad ka eile õhtul Võru ja Tartu vahelisel teel.
Maanteeamet hoiatab ka täna lume ja libeduse eest, teeolud olid halvad ka eile õhtul Võru ja Tartu vahelisel teel. Foto: Tomi Saluveer

Varahommikul on teekatted põhi- ja suurematel tugiteedel kuivad. Mitmel pool sajab kerget lund. Puhub kagutuul sisemaal puhanguti 15, saartel ja rannikul 18-20 m/s.

 

Ilmaprognoosi kohaselt jätkub päeval lumesadu ja kohati tuiskab. Puhub kagu- ja idatuul 7-12, puhanguti 14-17, ennelõunal rannikul kuni 20 m/s, õhtul tuul nõrgeneb.   

Tänasest kehtima hakkavad liikluspiirangud:

Järva maakonnas Tallinna–Tartu–Võru–Luhamaa maanteel Koigi–Järavere lõigul (km 100,0–109,9) paigaldatakse liiklusmärke. Tööd toimuvad tee kõrval.

Meeldetuletuseks sõidukijuhtidele liiklemisel talvistes teeoludes: hoia tavapärasemast suuremat pikivahet, see annab  ohuolukorrale reageerimiseks hädavajalikku lisaaega.

Liiklejatelt ootame infot teeolude kohta telefonil 1510. Lisainfot teeolude kohta vaata http://www.tarktee.ee. Nutitelefonis on maanteeinfo kättesaadav aadressil http://m.tarktee.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles