Nädalavahetusel toimuvad mitmevõistluse Eesti meistrivõistlused

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu 27 august 2016 Pärnu rannastaadion , kergejõustik
Pärnu 27 august 2016 Pärnu rannastaadion , kergejõustik Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Eeloleval nädalavahetusel peetakse Tallinnas, Lasnamäe Kergejõustikuhallis U14, U16 ja U18 vanuseklasside mitmevõistluse talvised Eesti meistrivõistlused. Võistluste avamine toimub laupäeval kell 11.40.

 

Osalejaid on kolme vanuseklassi peale kokku 137, esindatud on 30 klubi.

U18 klassis on noormeeste seitsmevõistluses stardis eelmisel aastal hõbemedali võitnud Eerik Haamer (TÜ/ASK), kelle põhialaks on teivashüpe. Samuti kolmanda ja neljanda koha omanikud Igor Andrejev (Audentese SK) ja Deniel Kedrov (Audentese SK). Neile pakub konkurentsi esmakordselt U18 vanuseklassis kaasa tegev Mait Filipozzi (SK Elite Sport), kes on varem säranud TV 10 Olümpiastarti sarjas.

Neidudest on U18 klassis kohal eelmise aasta pronksiomanik Liis Grete Atonen (Audentese SK), kellele pakuvad teiste seas konkurentsi esmakordselt U18 vanuseklassis võistlev Lilian Turban (Nõmme KJK) ja Emely Karhu (Niidupargi KJK).

U16 vanuseklassis on peamisteks favoriitideks varasemalt TV 10 Olümpiastarti sarjas tegusid teinud noored kergejõustiklased. Neidudest näeb selles klassis võistlemas näiteks TV 10 sarja medaliste Anna-Maria Millendit (Audentese SK) ja Liisa-Maria Lustit (Audentese SK), kes on ka sel sisehooajal näidanud häid tulemusi. Noormeestest on U16 vanuses teiste seas kaasa tegemas Hanno Tamm (Pärnu SK Altius) ja Dan Šemeljov (Valga SK Maret Sport).

U14 vanuseklassile peetakse talviseid mitmevõistluse meistrivõistlusi esmakordselt ja sealgi on suur osa võistlejatest samuti TV 10 Olümpiastarti taustaga.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles