Viikingid lähevad vastamisi lähikonkurendiga

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide Viking Window meeskond kohtus korvpalli esiliigas senise liidri EMÜ/Limitex Autoklaasidega ja võitis 78:73. Sel nädalal mängib meeskond võõrsil.
Paide Viking Window meeskond kohtus korvpalli esiliigas senise liidri EMÜ/Limitex Autoklaasidega ja võitis 78:73. Sel nädalal mängib meeskond võõrsil. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide Viking Window järgmine kodumäng on juba sel reedel kell 20.15 Paide E-Piima spordihallis G4S Noorteliiga II meeskonna vastu. Noorteliiga on viikingite lähikonkurent, kes hoiab turniiritabelis neljandat kohta.

Lisainfo!

Saku meeste korvpalli esiliigas osaleb hooajal 2017/2018 12 meeskonda, kes mängivad põhiturniiril kaks korda läbi (kodus ja võõrsil). Väljalangemismängu pääseb kaheksa paremat meeskonda.

Veerandfinaalid mängitakse kahe võiduni, paaride võitjad pääsevad Final4i. Finaalturniiril mängitakse reedel poolfinaalid ning laupäeval pronksi- ja finaalmäng.

Sel nädalavahetusel jätkuvad ka Järvamaa korvpalli-meistrivõistlused. Vaata lisa siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles