Paides näeb nädalavahetusel palju korvpalli

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall. Foto on illustratiivne.
Korvpall. Foto on illustratiivne. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti omavalitsuste talimängude meeste korvpalliturniirile registreerus 31 võistkonda, kes hakkavad kuues alagrupis võistlema finaalturniiri kohtade eest.

 

Igast alagrupist pääseb edasi kaks võistkonda. 2017. aasta tulemuste põhjal on finaalturniirile juba pääsenud: Tartu linn, Viljandi linn, Kose vald ja Väike-Maarja vald.

Paide linn võistleb D alagrupis koos Kambja valla, Toila valla, Saaremaa valla ja Jõgeva valla võistkondadega. Eelturniir toimub 20. jaanuaril Paide E-Piim spordihallis. Avakohtumises läheb Paide kl 10 vastamisi Jõgeva vallaga. Lisainfo!

34. Eesti omavalitsuste talimängud toimuvad 3.-4. märtsil Viljandis. Talimängude üldkokkuvõttes selgitatakse: parimad linnad; parimad vallad kahes grupis (üle 8 000 elaniku ja kuni 8 000 elanikku).

Spordialadeks on murdmaasuusatamine, mäesuusatamine (mäesuusk ja lumelaud), juhtide võistlus, meeste korvpall, naiste korvpall, lauatennis, male, kabe ja ujumine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles