Paides põleb ajalehetoimetuse majas kelder (1)

Silvi Lukjanov
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeva õhtul kell 21.08 teatati häirekeskusele tulekahjust Paide linnas Väike-Aia tänaval majas number 5. Samas hoones asub ka kohaliku ajalehe, Järva Teataja toimetus.

Sündmuskohal selgus, et põlema oli pandud hoone kelder, vana tsiviilkaitse varjend, kus hiljem on tegutsenud ka kauplused. Tänaseks on kelder kasutuseta, kinni pandud uks on lahti lõhutud. Päästjate sõnul põles keldris praht.

Praktiliselt kogu hoone oli pärast põlengut suitsu täis. Tuulutada tuli nii esimesel korrusel asuva kaupluse ruume  kui ka tühjana, rentnikku ootavaid ruume ja teisel korrusel asuva ajalehetoimetuse ruume.

Sündmuskohale sõitsid nii Paide kui ka Türi päästjad, inimesed vigastada ei saanud.

Tulekahju Paides Väike-Aia 5
Tulekahju Paides Väike-Aia 5 Foto: Dmitri Kotjuh/JÄRVA TEATAJA/SCANPIX

Väike-Aia 5 majas asub ka Järva Teataja toimetus. Kohapeal viibiv Järva Teataja peatoimetaja Tiit Reinberg sõnas, et maja ruumid põlengus kannatada ei saanud ja ajalehetöö häiritud pole. «Õnneks oli tegu vaid ehmatusega. Keegi oli varjendiks olevasse keldrisse sissemurdnud ja seal midagi põlema pannud. Hea, et tulekolle oli väike ja päästjad ventileerivad juba ruume,» lisas ta.

Tulekahju Paides Väike-Aia 5
Tulekahju Paides Väike-Aia 5 Foto: Dmitri Kotjuh/JÄRVA TEATAJA/SCANPIX
Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles