Paide linnameeskonda lisandus tugispetsialiste

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Premium liiga. Paide Linnameeskond.
Premium liiga. Paide Linnameeskond. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Alates jaanuarist on Paide linnameeskonna uus füsioterapeut Raiko Karpov. Jõusaalitreeningute ja füüsilise ettevalmistuse suhtes alustas Järvamaa esindusmeeskond koostööd Eesti esisprinteri Marek Niiduga.

Peatreener Vjatšeslav Zahovaiko sõnas, et ta proovib pöörata erilist tähelepanu oma mängijate üldkehalisele ettevalmistusele. «Mul on hea meel teatada, et alustasime koostööd Eesti kõige kiirema mehega. Ma usun, et Mareki kogemus ja entusiasm suurendavad minu mängijate füüsilist võimekust» ütles ta.

Marek Niit lubas anda oma parima, et meeskonna jõuline ettevalmistus sujuks, oleks tõhus ja mitmekesine. «Samas loodan, et suudame programmi lisada ka jooksu tehnilise poole ja tehnilise tunnetuse osa. Arvan, et see annab hea põhja sellele, et mängijate liikumine mängu vältel on võimalikult efektiivne,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles