Algab „Kaitse end ja aita teist“ ohutuslaager

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ohutuslaager «Kaitse end ja aita teist».
Ohutuslaager «Kaitse end ja aita teist». Foto: Kristo Kivisoo / Järva Teataja

Teisipäeval kell 11 avatakse Järvamaal Valgehobusemäel kahepäevane ohutuslaager „Kaitse end ja aita teist“ Järvamaa koolidele.

Laagrisse koguneb sellel aastal 156 last koos juhendajatega 17-st Järvamaa koolist. Kahepäevast laagrit viib läbi ja tagab kohapeal korda 35 liikmeline korraldusmeeskond.


Laagrilised saavad mitme kuu jooksul omandatud ohutusalase teadmised proovile panna võistlusmängus, mis koosneb 15 kontrollpunktist. Pääste ja politsei teemade kõrval tuleb sellel aastal osalejatel oma teadmisi näidata ka kodu- ja vabaaja vigastuste ennetamisel, esmaabi andmisel, raudtee- ja elektriohutuse tagamisel ning vetelpääste teemal.


Lisaks võistlusmängule saab päeva jooksul näha vetelpääste koerte demoesinemist ja õhtu meelelahutuslik osa on täis mitmeid üllatusi. Teine laagripäev algab traditsioonilise olümpiaga, mis on aastast aastasse olnud laagri lõbusaim ning oodatuim osa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles