Pühapäeval algavad külade talimängud

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liisa Gritšenko

Türi valla kuuendatel külade talimängudel on kavas kolm etappi: Väätsal koroona, lauatennis ja üllatusala; Türil Tolli metsas suusatamine, laste kelgutamine, lisaks üllatusala; Veskisillal booling, mälumäng ja üllatusala.

Türi Spordilkubide Liit kutsub osalema VI Türi valla talimängudel, mis algavad sel pühapäeval, 4. veebruaril algusega kell 11 Väätsa spordikompleksis. Liidu tegevjuht Tanel Viljat selgitas, et I etapil võisteldakse lauatennises, koroonas ja üllatusalal. „Võistkonna moodustavad kolm inimest- kuni 14aastane noor, naine ja mees ning iga küla võib ühel alal olla esindatud kuni kahe võistkonnaga,“ lisas Viljat.

Lisaks Türi valla küladele saavad talimängudel esmakordselt osaleda kõik Väätsa ja Käru kandi külad. Võistkonda võivad kuuluda Türi valla külade elanikud ja nende sugulased (vanemad, vanavanemad, lapsed, õed, vennad). Võistleja võib talimängude lõpuni osaleda vaid selle küla all, kuhu ta end esimesel etapil registreeris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles