Väljakutse tossu täis korterisse: vanaproua heitis tukastama, keeduspriaal köögilauda põletamas

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaspar Pokk/Kanal 2

Täna kell 15.05 sai häirekeskus teate Türilt Kraavi tänavalt, kus kortermaja esimese korruse korteris oli süttinud söögilaud.

Päästeameti pressiesindaja Kristi Kais ütles, et kohale tõtanud Türi päästekomando päästjatele avanes kohale jõudes pilt, kus kolmekordse kortermaja esimese korruse korteris tuli kustutada köögilaud.

Ta kinnitas, et tuli saadi koheselt kontrolli alla. Sündmuskohal selgus, et naine oli kiirkeeduspiraaliga üritanud plastikust nõus vett keeta, kuid heitis siis pikali. Spiraal sulatas aga nõu sisse augu ning hakkas siis lauda põletama. Ühel hetkel proua avastas põlengu ja üritas ise seda kustutada, kuid tulutult. Vahetult enne päästjate saabumist jõudis ta köögi akna lahti teha. Kuigi korteris suitsuandurit ei olnud, on päästjad kodukülastuste ajal kruvinud sinna lakke vähemalt kaks andurit, mis siis ühel hetkel sealt ära on võetud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles