Suurvõistlust peetakse esimest korda Kangrumäel

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorte suusasarja etappe on sõidetud Järvamaal, näiteks Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskuses ennegi, kuid mitte kunagi ei ole seda populaarset sarja olnud Kangrumäel. Laupäeval on.
Noorte suusasarja etappe on sõidetud Järvamaal, näiteks Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskuses ennegi, kuid mitte kunagi ei ole seda populaarset sarja olnud Kangrumäel. Laupäeval on. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Aravete spordihuvilistel läks hästi: ilmataat andis looduslikku lund ja külma, Järva valla juhtkond ja kohalikud ettevõtjad tulid raha ja tehnikaga appi ning saabki laupäeval Kangrumäel esimest korda noortesarja etappi pidada.

Swedbanki ja Hawaii Expressi noorte suusasarja etapile loodavad korraldajad koos taustajõududega kohale saada vähemalt 500 inimest. Seda on väga palju, aga mitte niivõrd sarja, kuid just Järva valla, Aravete ja Kangrumäe kohta.

Kavas on klassikastiil ja eraldistardid. Võistlused algavad kell 11.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles