Talimängud ei täitnud korraldajate ootusi

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval olid Aravetel seitsmendad Järva talimängud. Ühelt poolt olid need haldusreformi järel esimesed talimängud, mistõttu polnud paljud asjad veel korrastunud, teisalt mõjutas see ka osavõtjate arvu.

Mängude peakorraldaja ja -sekretär, Järvamaa spordiliidu tegevjuht Piret Maaring ütles, et kui tavaliselt on saanud talimängudel arvestada 250 inimesega, siis sel korral oli neid vaid 150. «12 omavalitsusest on nüüd alles kolm suurt ning eks talimängudki olnud üleminekumängud ja me ei teadnud arvata, palju inimesi välja tuleb,» lausus ta.

Maaringu selgitusel on omavalitsuste juhid uued, paljudes kohtades pole sporditöötajatki veel ametis, inimesed ei tea, kuhu ja kelle poole mängudel osalemiseks pöörduda. «Lootsime, et need, kes on harjunud mängudel käima, ikka tulevad, kuid tihti see lootus ei täitunud, näiteks Imavere puhul, lausus ta. »Paide puhul arvasime, et nad suudavad mitmele alale välja panna ka mitu võistkonda, kuid see oli nii vaid mõnel üksikul alal.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles