Järvalanna aitas vormistada karikavõistluste võitu

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Võrus toimunud kuni 20-aastaste neidude EVF karikavõistluste I finaalturniir lõppes Olerex/Veski Mati Tartu esikohaga. Järgnesid Spordiklubi Tats Kiili ja Selver Tallinn Spordikool. 

 

Olerex/Veski Mati Tartu võistkonnas mängib ka Säreverest pärit Jade Šadeiko.

Ainsana jäi viies kohtumises kaotuseta Olerex/Veski Mati Tartu, kes saavutas kuldmedali. Põnev oli heitlus teisele-kolmandale kohale, kui Spordiklubi Tats Kiili ja Selver Tallinn Spordikool teenisid võrdselt kolm võitu. Seega said paremusjärjestuse moodustamisel määravaks kogutud punktid, mida oli ühe võrra enam Spordiklubi Tats Kiilil - vastavalt 10 ja 9.

Käimasoleval hooajal on A-vanuseklassi neiud juba korra omavahel kohtunud, kui oktoobris toimunud Eesti karikavõistlustel võitis esikoha Selver Tallinn Spordikool. Teise koha saavutas Olerex/Veski Mati Tartu ja kolmanda koha Palusalu Spordiklubi/Tallinna Spordikool. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles