„Klassikokkutulek“ tõi Paidesse reede õhtut veetma sadu inimesi

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Klassikokkutulek 2»: möllumehest rokkstaari asemel kehastab Genka sel korral kergesti haavuvat romantikut.
«Klassikokkutulek 2»: möllumehest rokkstaari asemel kehastab Genka sel korral kergesti haavuvat romantikut. Foto: Liisabet Valdoja

Reede õhtul nägi kahel esimesel seansid Paide muusika- ja teatrimaja kinos filmi „Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused.“ Seda võimalust kasutasid sajad inimesed.

 

Paide Muusika- ja Teatrimaja müügitöö korraldaja Maive Premet ütles reede päeval, et kl 18le seansile oli eelmüügist müüdud 233 ja kl 20le seansile 202 piletit. „Kindlasti tuleb sellele lisa,“ oli ta kindel. „Oleme palunud inimestel osta pileteid (eriti menufilmidele) eelmüügist või internetist, et vältida õhtust pikka järjekorda, aga ikka on neid, kes jätavad ostu viimasele hetkele. Siis lihtsalt kohavalik kesisem.“

Filmi „Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused“ näeb Paides veel mitmel-mitmel korral, sh ka väärikate kinohommikul 22. veebruaril kl 12. Uuri lisa siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles