Järvakad pidutsevad muusika- ja teatrimajas

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui seni on vabariigi aastapäeva puhul korraldanud vastuvõtu maavanem ja Järvamaa omavalituste liidu esimees, siis tänavu tuleb vastuvõtu asemel kontsertaktus ja kätlemis­tseremoonia jääb ära. Eelmise aasta vastuvõtul tehtud fotol tervitab Järvamaa omavalitsuste liidu esimees Pipi-Liis Siemann Südamemaja perenaist Tiia Tambergi.
Kui seni on vabariigi aastapäeva puhul korraldanud vastuvõtu maavanem ja Järvamaa omavalituste liidu esimees, siis tänavu tuleb vastuvõtu asemel kontsertaktus ja kätlemis­tseremoonia jääb ära. Eelmise aasta vastuvõtul tehtud fotol tervitab Järvamaa omavalitsuste liidu esimees Pipi-Liis Siemann Südamemaja perenaist Tiia Tambergi. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Hoolimata maavanema ametikoha kaotamisest on ka tänavu vabariigi aastapäeva puhul Järvamaa silmapaistvaimate inimeste tänuüritus, kuid natuke tagasihoidlikum.

Kui eelmistel aastatel on 23. veebruaril olnud Järva maavanema ja Järvamaa omavalitsuste liidu esimehe vastuvõtt, siis tänavu saatis tublimatele järvalastele peokutse üksnes omavalitsuste liidu esimees ja pidu ei nimetata enam vastuvõtuks, vaid kontsertaktuseks.

Järvamaa omavalitsuste liidu sekretär Helje Mets selgitas, et kontsertaktus on 21. veebruaril Paide muusika- ja teatrimajas. Kuna tegemist pole vastuvõtuga, siis peo algul ei ole kätlemistseremooniat, vaid inimesed suunduvad suurde saali, kus Järvamaa omavalitsuste liidu juhatuse esimees Pipi-Liis Siemann peab tervituskõne ja annab kätte Järvamaa vapimärgid. Sellele järgneb ligi tunnipikkune kontsert.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles