Paide linnameeskond sõlmis lepingu järjekordse väravavahiga

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Germo Aabla

Paide Linnameeskond sõlmis lepingu 22-aastase väravavahi Kristjan Tammega. Tamme on oma karjääri jooksul esindanud nii Eesti U17, U19 kui ka U21 koondist. Premium liigas on tal kirjas 38 mängu Pärnu Linnameeskonna eest.

Kristjan Tamme: „Alustasin meeskonna juures treeninguid selle aasta algusest ning siiani olnud kõik väga sõbralikud ja mind hästi vastu võtnud. Treeningud on kvaliteetsed ja hästi läbimõeldud. Meeskonnal on selleks hooajaks suured sihid ning soovin väga olla abiks nende saavutamisel. Viimase hooaja ebaõnnestumised on andnud mulle kõvasti lisamotivatsiooni, et alustada uut hooaega positiivse tooniga. Olen seetõttu seadnud endale peamiseks eesmärgiks võimalikult palju mänguaega teenida ning seeläbi meeskonda maksimaalselt aidata! Meil on väga lootustandev noor meeskond ning olen klubile ja treeneritele väga tänulik, et saan olla osa sellest.“

Väravavahtide treener Jüris Sahkur: "Mul on hea meel, et Kristjan otsustas meiega liituda ja panustada meie väravavahtide osakonda. Kristjan on tõsise suhtumisega väravavaht, kes näeb palju vaeva, et tõsta oma kvaliteeti. Tere tulemast Paide Linnameeskonda!"

Meil on väga lootustandev noor meeskond ning olen klubile ja treeneritele väga tänulik, et saan olla osa sellest.

Paide Linnameeskond sõlmis hooaja eel lepingu ka itaallasest väravavahi Andrea Liottiga, kes täna tähistab oma 21. sünnipäeva. Klubi noortest väravavahtidest esindab Kaarel Rumberg tänavu laenulepingu alusel Teise liiga võistkonda JK Tabasalu ja Rene Merilo hooaja esimeses pooles Esiliiga B-s mängivat Lasnamäe Ajaxit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles