Teatemaratoni võitis sõpruskond

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorte suusasarja etappe on sõidetud Järvamaal, näiteks Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskuses ennegi, kuid mitte kunagi ei ole seda populaarset sarja olnud Kangrumäel. Laupäeval on.
Noorte suusasarja etappe on sõidetud Järvamaal, näiteks Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskuses ennegi, kuid mitte kunagi ei ole seda populaarset sarja olnud Kangrumäel. Laupäeval on. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Laupäeval tehti Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskuses algust Valgehobusemäe teatemaratoniga. Võisteldi uudses formaadis kolmeliikmelistes võistkondades nii, et esimene vahetus sõitis 15 km klassika-, teine ja kolmas vahetus 15 km vabas tehnikas. Vahetuste üleandmine käis Valgehobusemäe staadionil.

Eraldi arvestust peeti mees-, nais- ja segavõistkondadele.

Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskuse juhataja Kalju Kertsmik andis teada, et võistlushommikul oli stardi ajal 12 kraadi külma, kuid päike paistis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles