Järvamaa politseinikke ülendati teenistusastmetes, jagati teenistusriste ja tänukirju

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PPA

Esmaspäeval tulid Lääne prefektuuri töötajad kokku Eesti Vabariigi sünnilinna, et tähistada riigi 100. aastapäeva

 

Spaahotell Tervis kultuurikeskuses toimunud aktusel anti üle siseministeeriumi tänukirjad, politsei teenistusristid pikaajalise teenistuse eest ja 24. veebruaril ülendatud politseiametnike teenistusastme tunnused.

Pikaajalise teenistuse eest Eesti politseis anti politsei teenistusristi “10-aastase teenistuse eest” Paide politseijaoskonna vanemspetsialist Silvi Mõistlikule, patrullpolitseinik Kerly Vompale ja Tuuli Jentsonile ning välijuht Raimond Innosele.

Siseministeeriumi tänukirja pälvis piirkonnapolitseinik Mati Seire.

Pikaajalise teenistuse eest Eesti politseis anti politsei teenistusristi “10-aastase teenistuse eest” Paide politseijaoskonna vanemspetsialist Silvi Mõistlikule, patrullpolitseinik Kerly Vompale ja Tuuli Jentsonile ning välijuht Raimond Innosele.

Peadirektori käskkirjaga ülentati politseileitnanti teenistusastmele Aivo Piisner (Paide politseijaoskonna arestimaja vanem), vanemkomissariks Meelis Somelar (Paide politseijaoskonna patrullpolitseinik) ja Valdur Mõttus (Paide politseijaoskonna välijuht), komissariks Karl Essi (Paide politseijaoskonna patrullpolitseinik) ning üleminspektoriks Kadri Toom (Paide politseijaoskonna noorsoopolitseinik) ja Eeva Õun (Paide politseijaoskonna piirkonnapolitseinik).

Prefekt Kaido Kõplas soovis tervituskõnes kõigile ilusat juubeliaastat ja sõnas, et käesolev aasta on kindlasti märgiline, sest ka politsei loomisest möödub selle aasta novembris 100 aastat. Kõplas rõhutas ühise tegutsemise ja koostöö edasiviivat jõudu ja ütles, et Lääne regioonis toimuv politsei, pääste, Kaitseliidu ja kohaliku omavalitsuste koostöö on eeskujuks paljudele. „Ainult koos oleme tugevad ja siin ei pea ma silmas mitte ainult politsei ridu, vaid eelkõige regioone tervikuna – kohalikud omavalitsused, politsei, pääste, kiirabi, Kaitseliit, erasektor – kõiki kaasates ja kõiki kuulates sünnivad parimad mõtted ja lahendused meie inimeste jaoks,“ rääkis Kõplas.

Foto: PPA

Rapla politseijaoskonna piirkonnapolitseinik Elle Tikki, kes pälvis 20-aastase teenistuse eest politsei teenistusristi, ütles oma tänukõnes, et Politsei- ja Piirivalveameti kõige olulisem väärtus on inimesed, kes siin töötavad. „Me anname kõik iga päev endast parima, et aidata inimesi, et muuta nii enda kui ka kõigi teiste elu paremaks,“ sõnas Tikki.

Üritusel musitseerisid Kaitseliidu Pärnumaa maleva orkestri SAXON brass koosseis Kaido Kivi juhtimisel ja Pärnu Muusikakooli rütmimuusikaosakonna õpilased Maria Kallastu ja Handreas Hallimäe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles