Elektrilevi sõlmis võrgutööde raamlepingud 40 miljoni euro väärtuses

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektriliin.
Elektriliin. Foto: Ants Liigus

Elektrilevi sõlmis kuues Eesti piirkonnas raamlepingud võrgutööde tegemiseks kuni 2022. aastani. Elektrivõrgu ehitus-, hooldus- ja remonttööde lepingute koguväärtus on ligikaudu 40 miljonit eurot. Kunagi varem pole Elektrilevi võrgutööde raamhankega nii palju erinevaid elektrivõrgu töid partneritelt hankinud.

 

Partnerid hakkavad tegema liinihoolduse, ehitus- ja remonttöid ning likvideerima elektrivõrgu rikkeid Ida- ja Lääne-Virumaal, Järva-, Rapla-, Hiiu- ja Saaremaal ning Harjumaa idaosas.

„Rikked Elektrilevi võrgus on viimase viie aastaga peaaegu kaks korda vähenenud, mis tähendab, et selleks otstarbeks oma majas pidevat valmisolekut hoida ei ole mõistlik. Mitmete erinevat liiki tööde viimine partnerite kätte aitab meil efektiivsemalt tegutseda ja ka partnerettevõtetel tõhusamalt töövoogu planeerida ja juhtida,“ ütles Elektrilevi ehitusvaldkonna juht Kristo Külljastinen.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles