Osale riigieksamitel välisvaatlejana

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigieksam Valga gümnaasiumi aulas.
Riigieksam Valga gümnaasiumi aulas. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kevad on taas käes ja eksamite periood algamas. SA Innove ootab soovijaid osalema riigieksamitel välisvaatlejana. Väisvaatlejaid oodatakse ka Järvamaa koolides toimuvatele riigieksamitele. Lisaküsimused on oodatud maarika.heinaste@rajaleidja.ee aadressile.

 

Välisvaatlejana oselemise tingimused on vähemalt keskhariduse omamine; eesti keele oskus emakeelena või C1-tasemel; valmisolek osaleda riigieksamitel välisvaatlejana perioodil 16.04.2018-4.06.2018; välisvaatlejana ei tohi osaleda koolis, kus riigieksami sooritajate seas on vaatleja lähisugulane või muul viisil lähedalt seotud isik ja välisvaatleja ei tohi olla õpetaja vaadeldavas eksamiaines.

Riigieksamite toimumisajad 2018. aastal leiab siit. Huvilistel palutakse esmalt tutvuda riigieksami vaatlusjuhendiga.

Välisvaatlejaks saamise esimeseks eelduseks on koolitusel/infotunnis osalemine. Koolitused/infotunnid toimuvad Tallinnas aadressil Lõõtsa 4 – SA Innoves, ruum 109. Uuri lisa siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles