Ees ootavad Eesti omavalitsuste talimängud

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
RAK01:SUUSATAMINE  :13MAR09,EBAVERE, EESTI
VÄIKE - MAARJA VALD, EBAVERE SUUSARADA
FOTOL :24 - TUNNI SUUSATAMINE EBAVERES
am/FOTO ARVET MÄGI / VIRUMAA TEATAJA
RAK01:SUUSATAMINE :13MAR09,EBAVERE, EESTI VÄIKE - MAARJA VALD, EBAVERE SUUSARADA FOTOL :24 - TUNNI SUUSATAMINE EBAVERES am/FOTO ARVET MÄGI / VIRUMAA TEATAJA Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

34. Eesti omavalitsuste talimängud on 3.ja 4. märtsil Viljandis. Talimängude üldkokkuvõttes selguvad parimad linnad, parimad vallad kahes grupis (üle 8000 elaniku ja kuni 8000 elanikku).

Järvamaa spordiliidu tegevjuht Piret Maaring teadis öelda, et erinevalt Järva vallast Türi vald koondvõistkonnana välja ei tule, kuid üksikaladel, näiteks ujumises, soovivad ka türilased osa võtta. Kui mitte mujal, siis Paideski on üksikaladel huvilised olemas.

Talimängudel võetakse mõõtu järgnevatel spordialadel: murdmaasuusatamine, mäesuusatamine (mäesuusk ja lumelaud), juhtide võistlus, meeste korvpall, naiste korvpall, lauatennis, male, kabe, ujumine.

Lisainfo!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles