Pilvepiirilt tehtud pidupäevafotod

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
See seal kauguses on valges-rohelises lumekausis Paide! Tundub, et metsaviirud ja lumevalged põllud on pidupäeval linna oma embusesse haaranud.
See seal kauguses on valges-rohelises lumekausis Paide! Tundub, et metsaviirud ja lumevalged põllud on pidupäeval linna oma embusesse haaranud. Foto: Tiiu Saarist

Möödunud laupäeval, kui Paides tähistati Eesti Vabariigi 100 aasta juubelit, tõusis kesklinnast taevasse sinimustvalge kuumaõhupall.

Peale piloodi sai sellel tähtsal päeval kodumaad taevast imetleda kaks tunnustatud paidelast: Järvamaa vapimärgiga autasustatud Paide ühisgümnaasiumi direktor Kersti Laastau ja maakonna elutööpreemia pälvinud koduloouurija Tiiu Saarist (pildil kaameraga).

Ligi tunnist õhusõitu jääb Saaristile meenutama 352 pilvepiirilt tehtud fotot. Järva Teataja palus tal nende hulgast välja valida neli kõige  meeldivamat ja iseloomustada neid mõne lausega. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles