Järvamaa tulemused jäid talimängudel tagasihoidlikuks

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeva õhtul avati Viljandi lauluväljakul 34. omavalitsuste talimängud.
Laupäeva õhtul avati Viljandi lauluväljakul 34. omavalitsuste talimängud. Foto: Marko Saarm

Nädalavahetusel Viljandis peetud 34. Eesti omavalitsuste talimängudel tuli linnade arvestuses Rakvere ja Viljandi ees esimeseks Pärnu ning väikevaldade (alla 8000 elaniku) arvestuses Kadrina ja Vinni ees Viru-Nigula. Suurvaldadest (8000+ elanikku) nägi paremusjärjestus välja järgmine: Rae, Tartu ja Jõgeva. 

Kõik Järvamaa omavalitsused olid mängudel väljas. Üldarvestuses kõige kõrgemale,16. kohale tuli Järva vald suurvaldade arvestuses oldi 11. kohal. 

Paide linn oli üldarvestuses 18. ja linnadest neljandal kohal. Türi vald aga vastavalt 39. kohal ja suurvaldadest 23. kohal. Ei Paide ega Türi polnud mängude põhialal ehk suusatamises esindatud. Türilased olid väljas vaid ujujatega. 

Parima tulemuse tegid Järva valla esindajatest neljanda kohaga korvpallimehed, paidelastest olid tublimad võidetud kolmandate kohtadega kabetajad ja naiskorvpallurid. 

Talimängudel võeti mõõtu järgmistel spordialadel: murdmaasuusatamine, mäesuusatamine (mäesuusk ja lumelaud), juhtidevõistlus, meeste korvpall, naiste korvpall, lauatennis, male, kabe, ujumine. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles