Võrkpalliveteranidele riputati kaela pronksmedalid

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall. Pilt on illustratiivne.
Võrkpall. Pilt on illustratiivne. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Laupäeval Imavere spordihoones peetud Eesti võrkpalli meistrivõistlustel teenisid Järvamaa naised (üle 45 a) ja mehed (üle 50 a) välja pronksmedalid.

Võistlust korraldanud Mart Thalfeldt ütles, et naiskondi oli võistlustules neli, 50aastaseid ja vanemaid mehi kogunes tiitli eest mängima seitse võistkonda. «Tegemist oli ühepäevase turniiriga, kus naiskonnad mängisid turniirisüsteemis kõik omavahel läbi ning meeskonnad jagunesid alarühmadesse ning mängisid sealt saadud kohtade alusel edasi lõplikele kohtadele,» selgitas ta.
Naiskondadest viis võidu koju Rae valla Peetri naiskond, Ülenurme naised tulid teiseks, pronksmedalid said kaela Järvamaa naised.
Meeskondade arvestuses võidutses Ülenurme, jättes teisele kohale Tallinna mehed. Kolmanda koha mängus alistasid Järvamaa/Kuma mehed võistkonna Bait 50+ ja said kaela pronksmedalid.
Järvamaa naiskonna välja pannud Piret Reinfeldi ütlust mööda rõõmustas ta ennekõike selle üle, et üle 20 aasta oli Järvamaa veteranide 45+ naiste võistlusklassis esindatud. «Oleme küll osalenud naistega 35+ veteranide arvestuses, kuid järgmises vanuseklassis pole tõesti olnud võimalust pikalt võistkonda välja panna,» selgitas ta.
Järvamaa naiskonda kuulusid Maie Bernhard, Krista Rohula, Jaanika Aava, Ireen Lehtmets, Anne Põder ja Piret Reinfeld.
Naiskondade tase on Reinfeldi hinnangul vaatamata vanusele kõrge. «Peetri ja Ülenurme naiskondadest võib leida kunagisi Eesti koondise mängijaid. Mõlemad naiskonnad olid lisaks mänguoskusele ka pikkuselt meist kõvasti üle,» rääkis ta.
Mäng Rakvere naiskonnaga oli järvalastel aga tasavägine ning paremuse selgitamiseks läks vaja suisa kolmandat geimi.
Järvamaa/Kuma meeskonna esindaja Taivo Kivimäe ütles, et neil tuli sel päeval kolmest mängust kaks mängida ühe ja sama meeskonnaga. Alarühmas võitsid nad Bait 50+ mehi ja läksid poolfinaali loosi alusel kokku Tallinna meestega. «See oli äärmiselt tasavägine mäng, mis kulges punkt-punkti heitluses ja oli puhtalt tallinlaste õnn, et nad võitsid ja pääsesid edasi finaali. Nagu hiljem selgus jätsidki nad suurema osa oma jõust meie mängu, sest finaalis polnud neil ülenurmelastele enam suurt midagi vastu panna,» rääkis ta.
Pronksimängus said järvalased aga taas endale vastaseks alagrupist tuttava Bait 50+ meeskonna. «See mäng oli puhtalt meie. Sisuliselt sõitsime neist üle ja võitsime medalid,» lausus Kivimäe.
Järvamaa/Kuma meeskonnas mängisid Viljo Jüristo, Hannes Reino-Alberi, Mait Koht, Uno Lukas, Annes Sapp, Jaanus Gildemann ja Taivo Kivimäe.

 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles