Paide linnameeskond korraldab talgupäeva

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pakane ajas Premiumi liigas paljud asjad sassi. Nii jäi ka Paide linnameeskonnal (sinises) pidamata hooaja alguse kodumäng Viljandi Tulevikuga ning esimeseks vastaseks oli hoopis FCI Tallinn. Erandkorras sisehallis peetud kohtumine lõppes 1:1 viigiga ning tõi tabelisse mõlemale meeskonnale esimese punkti.
Pakane ajas Premiumi liigas paljud asjad sassi. Nii jäi ka Paide linnameeskonnal (sinises) pidamata hooaja alguse kodumäng Viljandi Tulevikuga ning esimeseks vastaseks oli hoopis FCI Tallinn. Erandkorras sisehallis peetud kohtumine lõppes 1:1 viigiga ning tõi tabelisse mõlemale meeskonnale esimese punkti. Foto: Liisi Troska/Paide linnameeskond

Paide linnameeskond korralab Paide kunstmurustaadionil talgupäeva.

 

Talgupäev toimub laupäeval kl 11 15ni. Kell 13 ootab talgulisi ees soe supp, tee ja kringel.

Kell 15.30 toimub Treegeri kohvikus mängukorralduse toimkonna koosolek. Kõigil huvilistel, kes soovivad tänavu mängukorralduses kaasa lüüa ja laupäevasel koosolekul osaleda, palutakse kirjutada jaanus@paidelinnameeskond.ee või helistada 5033145.

Paide linnameeskonna esimene kodumäng on teisipäeval, 13. märtsil kl 18.30 Paide kunstmurustaadionil Pärnu Vapruse vastu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles