Valla talimängud võitis Näljaküla

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Katrin Soomets

Pühapäeval peeti Veskisillal VI Türi valla külade talimängude kolmandas etapp, tehti kokkuvõtteid ja autasustati parimaid. Seekord võitis talimängud Näljaküla. 

 

Viimasel osavõistlusel oli kavas booling ja mälumäng. Üllatusalana pakkusid korraldajad välja nooleviske. 

Türi spordiklubide liidu spordispetsialist Katrin Soomets ütles, et mälumängus osales kolm võistkonda kahest külast. Esikohale tuli Laupa I võistkond (Anne Martis, Liina Jeena, Mait Kivine ja Marek Põllu), teiseks jäi Näljaküla ja kolmandaks Laupa II võistkond. 

Boolingut mängis neli võistkonda kahest külast. Vanuseklasside parimateks tuli noortest Sergo Miljan, naistest Tuuli Oja ja meestest Ergo Miljan. Külade arvestuses saavutas kuulide veeretamises esikoha Näljaküla II võistkond (Ergo Miljan, Tuuli Oja, Georg Lee) Näljaküla I ning Laupa I võistkonna ees. 

Nooleviske võitis Laupa I võistkond Näljaküla I ja II võistkonna ees. Täpseima silma ja käega olid noortest Georg Lee, naistest Elo Kase ja meestest Tauno Jäätma.

Katrin Soomets lisas, et Türi valla VI talimängude koondarvestus selgus viie parima ala punktide liitmisel. 2018. aasta talimängude võitja on Näljaküla 150 punktiga, teise koha saavutas Laupa 137 punktiga ja kolmas oli kolm ala kaasa teinud Röa küla.

Talvemängude võitjaid autasustati karikate, aukirjade ja rahalise preemiaga spordivarustuse soetamiseks. Esikoht sai 250 eurot, teine ja kolmas koht vastavalt 150 ja 100 eurot.

Lisaks Türi valla küladele said seekord talimängudel esimest korda osaleda ka kõik Väätsa ja Käru kandi külad. Võistkonda võisid kuuluda Türi valla külade elanikud ja nende sugulased (vanemad, vanavanemad, lapsed, õed, vennad). (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles